0 Läs mer >>
 
Söndagar är perfekta dagar för lite hemmafixande! Materialet gick på strax över hundralappen och kommer från Panduro, ett helt okej pris för en students plånbok. På tisdag början en ny kurs som handlar om rumsligheter så troligtvis kommer moodboarden komma till användning redan då!

Hemmagjord moodboard

0 Läs mer >>
 
Instagram kan ibland vara en stor inspirationskälla! Idag introducerades jag till det danska designmärket Menu som har designat dessa ljushållare som jag har blivit förälskad i. Ljusstakarna går under namnet Pov och finns i flera versioner som du både kan ha på bordet och på väggen. Min personliga favorit är väggljushållaren som är fin både ensam och i grupp, då man kan pigga upp en tråkig vägg med lite grafiska mönster. Ni hittar dem HÄR.
 
Bild lånad från http://store.menudesignshop.com

Danskt på menyn

0 Läs mer >>
 
 
Jag heter Annie Andersson och studerar Rumslig gestaltning - Informationsdesign på högskolan MDH i Eskilstuna. Ända sedan jag var liten har jag vetat att det är design och inredning jag vill hålla på med och det har varit mitt mål i livet. Redan i gymnasiet började jag inrikta mig och läste Design - inredningGUC, som jag sedan ville utveckla och lära mig mer om på en högre nivå. Detta ledde mig till högskoleprogrammet jag läser nu. Rumslig gestaltning är ett hyfsat ospecificerat namn på ett ganska abstrakt program. Jag skulle förklara det som hur man gestaltar och utformar rum designmässigt genom att utbilda oss både praktiskt och vetenskapligt inom informationsdesign.
 Just nu har den andra terminen på min treåriga utbildning startat och från den här bloggen kommer ni att kunna följa mig som en designstudent på min väg mot en filosofie kandidatexamen i informationsdesign med inriktning mot rumslig gestaltning (Bachelor of Arts in Information Design with Specialization in Spatial Design).
 Med formaliteterna avklarade så kan jag berätta lite mer om mig själv. Jag är en person med intressen inom inredning, design och skönhet, men jag har valt att nisha mig mer inom de två förstnämnda. Mitt intresse för skönhet finns kvar i bakgrunden vilket engagerar mitt konstnärliga och färgglada sinne, som jag använder mig av inom både inredning och design. Jag är tjugo år och har flyttat till Eskilstuna, en helt ny stad för att följa mitt livs intresse.
Mitt mål är att efter studierna starta och driva mitt eget företag, ni är välkomna att följa med mig på min resa!

En introduktion är på...

1 Läs mer >>

Mitt första inlägg.

Välkommen till min ny...